• ···
Debat: Er al spons på blogs en dårlig ting?

Anbefaling: Nyhed fra Nilens Jord

img_7461

Indlægget er ikke sponsoreret.

Jeg er ikke nogen skønhedsguru og ejer generelt ikke særligt meget makeup, men nogle gange falder jeg over noget jeg bare må eje og det skete i går.

Lækre Kardashian-læber!

Jeg har længe ønsket mig lækre Kardashian-læber, dog uden brug af indsprøjtninger, det er ikke lige mig. Da jeg stod ved et af mine yndlings mærker indenfor makeup – Nilens Jord, som altid er uden parfume, parabener og æteriske olier – så jeg denne nyhed. En læbestift som tørrer mat op og en tilhørende lip liner. Jeg prøvede det straks.

Stædig og kyssesikker!

Lip lineren var blød og lækker at arbejde med. Læbestiften var sjov at komme på. Den matte fornemmelse er lidt underlig i starten, jeg kan ikke rigtig forklare det – prøv den selv. Men købe det måtte jeg og jeg synes selv, at det ser brand godt ud. Nilens Jord lover også, at læbestiften holder i 6-7 timer og jeg må sige, at den altså ér virkelig holdbar. Om det lige er 6-7 timer ved jeg ikke helt, men den er i hvert fald stædig og kyssesikker.

img_7462img_7483img_7465

Selv skriver Nilens Jord om produkterne:

Lip Lineren som koster kr. 99 er en eksklusiv læbeblyant med intens og holdbar farve fra rene pigmenter. Teksturen er blød og nem at tegne læberne op med for at definere den perfekte form, og samtidig forhindre læbestiften i at løbe ud. Farverne komplementerer Nilens Jord Matt Lips, flydende læbestift. Lineren skal skrues op og der medfølger en lille spidser i bunden af produktet.

Matt Lips læbestiften som koster kr. 150 er en eksklusiv, silkeblød flydende læbestift der tørrer mat op. Giver læberne intens farve baseret på rene pigmenter. Konsistensen er cremet og udtørrer ikke læberne. Formuleringen er nem at påføre og holder 6-7 timer.


Jeg har købt produkterne i farven der hedder Chic.

Mit bedste tip til en flot lagt læbestift og lip liner:

Jeg starter med at påføre læbestiften og derefter lip lineren. På den måde kan jeg bedre rette kanterne flot til, frem for hvis jeg gør det omvendt. På den måde får jeg i hvert fald altid det aller flotteste resultat.

Fortæl mig gerne i kommentarfeltet: Hvad er dit bedste tips til en flot lagt læbestift samt lip liner?img_5145img_7076

img_7077

Follow my blog with Bloglovin
   

2 kommentarer

Skriv gerne en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Debat: Er al spons på blogs en dårlig ting?