• ···
Du skal da amme!?!

Filmanmeldelse: Skønheden og Udyret

skoenhedenogudyretplakatdansk

PREMIERE: 16.03.2017

ORIGINALTITEL: BEAUTY AND THE BEAST

GENRE: ROMANTIK, MUSICAL, ADVENTURE, FAMILIEFILM

SPILLETID: 2 TIMER 9 MINUTTER (EKSKL. REKLAMER OG TRAILERS)

Resumé:
Follow my blog with Bloglovin
   

3 kommentarer

 • Jeg må også indrømme, at jeg var svært begejstret! Filmen var rigtig rørende, specielt når man så de velkendte scener fra barndommen. Og selvom der er mange søde og gribende sange med, må jeg give dig ret i, at man nogen gange tænke “nu igen?!” når de spontant bryder ud i sang.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina Storm

   Lige præcis, de 3 nye ekstra sange havde de ikke behøvet, for min skyld! 😁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liebe Antje,ich danke dir für deinen ausführlichen Kommentar bzw. für deine Geschichte. Für deinen spirituellen Weg wünsche ich dir von Herzen alles Gute. Es freut mich, dass du gerade eine Shblssu-Autiiadung machst. Das wird dich sicher weiterbringen. Bitte sorge wegen deinen Ängsten gut für dich! Aber du schreibst ja auch, dass du in guter ärztlicher Behandlung bist. Das ist gut zu wissen.Herzliche Grüße an dich – Ralf

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv gerne en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Du skal da amme!?!