• ···
Derfor blev her helt stille..

Så let sælger du dit brugte børnetøj!

img_6619

Indlægget er ikke sponsoreret.

Jeg ved ikke med dig, men jeg har brugt Trendsales og DBA i over 10 år. Hvad jeg ikke har solgt af tøj, møbler og mærkelige dimsedutter. Jeg var nærmest med fra start, da Trendsales først åbnede og den gang var bl.a. magneter med Diddl i høj kurs. Den der lille søde mus med de kæmpe øre, kan du huske den?

De ting jeg ikke sælger donerer jeg!

De senere år, hvor flere og flere er kommet til, er det – naturligvis – blevet sværere og sværere at få solgt sine varer. Personligt sælger jeg kun ting på nettet, som er i en stand, hvor jeg selv ville købe det. Priserne er også blevet presset en del, og det må man jo tage med. Hellere tjene lidt lommepenge, fremfor at smide ud. De ting jeg ikke sælger donerer jeg bl.a. til H&M, som bruger tøj og sko til bl.a. isolering af huse i dele af verden, hvor der er brug for det. Super smart og nyttigt.

Børneloppen!

Nu har jeg så fundet endnu et koncept som jeg er kæmpe fan af. Stedet ligger i Valby, på Køgevejen, og hedder Børneloppen. Børneloppen er et stort fysisk loppemarked med over 250 stande, med brugt tøj, legetøj, senge, barnevogne, autostole osv. Alt hvad hjertet begærer og som regel til rigtige fornuftige priser. Der vil altid være dem som tror, at de sælger guld, men de må så også indse, at de kan tage varene med hjem igen, når lejen af standen ophører.

Konceptet går ud på, at man lejer en stand – som minimum – i en uge. Det koster sølle 200 kr. Alt efter om du ønsker længere tid, bliver det billigere. Man kan også dele med en man kender, så er det jo pludselig virkelig virkelig billigt altså. Selv startede jeg med én enkelt uge. Godt skeptisk. Kunne det virkelig passe, at al det brugte tøj kunne sælges i en fysisk butik, hvor jeg bare skulle ned og sætte det op, og så ville Børneloppen klare resten? Og det kunne det! Jeg var lykkelig for at slippe for billeder, oprettelse af annoncer, jeg byder dit, hvad måler ærmet og jeg byder dat. For kun 15% i kommision smiler, hygger og ekspederer Børneloppen nemlig kunderne og du kan sidde hjemme i sofaen, eller på arbejdet, og se hvor meget du sælger for – samt hvad du sælger – inde på dit eget smarte log in, over din helt egen stand. Her blev der trykket ivrigt på opdater-knappen og jeg fik sommerfugle i maven hver gang et nyt salg var gennemført. Det var så let!

Jeg fik omkring 5.000 kr med hjem!

img_6640img_6643img_6641img_6639

Jeg endte med at forlænge, og forlænge.. Hele 5 uger blev det til og jeg fik omkring 5.000 kr med hjem. Altså 5.000 kr efter omkostningerne var betalt. Mega optur. De sidste varer som jeg ikke gad slæbe med hjem, donerede jeg til Hjerteforeningens Børneklub. Børneloppen har et samarbejde med dem og grundet dette har det bl.a. været muligt for de skønne børn at leje en hel biografsal, så de også kunne prøve hvad det ville sige at gå i bio, uden frygten for at fange en (livs-) farlig virus. Jeg intet mindre end elsker det!

Helt trist at stoppe!

Jeg havde en del Hummel, PDL og Molo. Jeg havde dog lige så meget – om ikke mere – fra H&M, Kvickly og Føtex. Det hele solgte. Jeg satte mine varer til fornuftige priser, som jeg selv ville give udfra mærke og stand. Ting fra de sidstnævnte butikker kostede typisk mellem 14-34 kr, og så skal der altså ikke sælges meget før du har tjent standen hjem. For mig var det helt trist at stoppe dernede, men jeg havde trods alt ikke mere at sælge ud af – i denne omgang!

To do or don’t!

Jeg har lavet min egen lille to do or don’t-guide, hvis du også skulle få lyst til, at leje en stand nede hos Børneloppen. Den lander her på bloggen en af dagene og indtil da kan du læse meget mere her eller like deres Facebook-side her.

Fortæl mig gerne i kommentarfeltet: Går du ind for genbrug, og i så fald; Hvordan?

Måske vil du også læse: Derfor blev her helt stille..img_5145

img_7076

img_7077

Follow my blog with Bloglovin
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv gerne en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor blev her helt stille..