• ···
Uge 24+0: Hvor meget har jeg taget på?

To do or to don’t: Optimer dit salg hos Børneloppen!

img_6641

Indlægget er ikke sponsoreret.

Som lovet kommer her en lille guide til, hvad du selv kan gøre, for at optimere dit salg hos Børneloppen, som jeg skrev om i mit indlæg her.

Mine to do or to don’t!

To do: Gør din stand pæn og overskuelig. Sæt tid af til, at komme i løbet af dine lejeperiode og opfylde den. Børneloppen har åbent alle ugens 7 dage, så det burde være en mulighed at kigge forbi et par gange eller tre.

To don’t: Lad være med at overfylde din stand, og tro, at du sælger mere des flere varer du har presset ind på din stand. Det gør du ikke, og du gider vel ikke slæbe det hele med hjem igen, vel? Fyld, som sagt, hellere standen op løbende.

To do: Vask tøjet inden du sætter det til salg, og gør det lækkert at se på. Evt. stryg det. Tænk over hvilken stand du selv købe tøj i? Alle mærker sælger, det handler blot om pæne og indbydende varer, der ikke lugter langt væk af røg eller er fyldt med dyrehår og lign.

To don’t: Lad være med at tro, at din nussede og fnuldrede Molo-dragt er over 150 kr. værd efter 500. vask, bare fordi du én gang for 3 år siden selv gav 600 kr. for den. Sæt dine priser realistisk, så skal varen nok blive solgt, og lidt er vel bedre end ingenting? Mine billige mærker satte jeg helt ned til 14 kr. pr. stk, og jeg endte altså med at tage ca. 5.000 kr. med hjem efter kun 5 uger. De varer jeg ikke orkede at slæbe med hjem igen og sælge på min Trendsales osv, donerede jeg til Hjerteforeningens Børneklub, som Børneloppen har et tæt samarbejde med.

To do: Lav nogle små hyggelige og personlige skilte, og sæt op på din stand. Evt. brug en lyskæde, der er drevet af batteri. Det kan betale sig, at skille sig lidt ud af mængden og gøre opmærksom på sig selv.

To don’t: Læg ikke varer i kæmpe kasser, og endnu værre er at stable kasserne også. Tro mig; Folk orker ikke at se på det, og du kommer til at slæbe dine varer med dig hjem igen.

To do: Hæng dine varer på bøjler og husk altid at markér størrelsen på tøjet, med det smarte perlesystem. Hæng de samme størrelser samlet og prøv at farvekoordiner indenfor hver størrelse. Det skaber en dejlig ro og et overblik for øjet, og da folk tit kommer slentrende en lille tur, og impulsshopper, er det vigtigt, at standen er hammer nem, og lige at overskue.

To don’t: Vent med et udsalgsskilt til du virkelig ikke synes, at du kan vente mere. Et tilbudsskilt kan hurtigt indikere, at det kun er det sidste “bras” der er tilbage. Mit salg begyndte igen så snart jeg fjernede skiltet og rykkede lidt om i mine varer. Det er mange af de samme stamkunder der kommer hos Børneloppen og øjet vender sig hurtigt til det samme syn, og de samme stande dag efter dag.

To do: Husk endelig at del billeder og film af din stand på dine sociale medier. Jeg fik mange likes og delinger af mine søde venner, og mange kunder kom til, af netop denne grund. Derudover bestilte flere af mine veninder og bekendte også sin egen stand, og på den måde får vi alle et mersalg, og flere penge med hjem.


Jeg håber at min lille guide kan bruges, hvis du selv bestemmer dig for, at prøve lykken med din egen stand.

Børneloppen kan følges på Facebook her!

Fortæl mig gerne i kommentarfeltet: Har du selv haft en stand hos Børneloppen endnu, og hvad er dit bedste to do or to don’t, når du sælger brugte ting?

Måske vil du også læse: Så let sælger du dit brugte børnetøj!
img_5145img_7076

img_7077

Follow my blog with Bloglovin
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv gerne en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Uge 24+0: Hvor meget har jeg taget på?