• ···
Nemme og lækre snickerskugler

Uge 24+0: Hvor meget har jeg taget på?

img_6864

Indlægget er ikke sponsoreret.

Det er altid et spørgsmål folk hyppigt stiller. Det er egentligt sjovt, at man bare må stille det, fordi én er gravid, sy’s du ikk’? Man gør det jo aldrig ellers tænker jeg, kun hvis det er den anden vej rundt og en person har tabt sig, og lige netop i dét øjeblik gør man så ens vægt til en så-meget-er-du-værd-status. Hvorfor kan det ikke være flot at tage på egentligt? Det synes jeg altså, at det kan. Det kan være mindst ligeså hårdt at skulle tage på, som det kan være at tabe sig. Jeg kan f.eks. huske, at jeg gik i folkeskole med én, der skulle drikke en masse shakes for at tage på. Det var en hård kamp for hende. Præcis ligesom det måske ville være for en overvægtig, at skulle tvinge sig selv i underskud af energi.

Denne graviditet skulle være helt anderledes!

Hvor meget har jeg så taget på her i graviditet nummer 2, her i uge 24+0? Svaret er simpelt: Lige præcis så meget, som det åbenbart har været meningen at jeg skulle. Jeg havde en forestilling om, at denne graviditet skulle være helt anderledes end min første. Det blev den i og for sig også, men ikke i den grad, som jeg havde forestillet mig. Den har faktisk været alt andet end det jeg havde forestillet mig, at den skulle være, men det er ikke nødvendigvis en dårlig ting.

Jeg har lært mere om mig selv i denne graviditet end jeg overhovedet havde turde håbe på. Jeg har lært at lytte til min krop. Langt om længe lytter jeg til min krop. Mit hoved prøver stadig at lave numre med mig og det er vanvittigt pludselig at sige sindet i mod, fordi man faktisk kan mærke hvad ens krop fortæller én. Det er en kæmpe gave at få. Jeg ville ønske det for alle. De fleste mennesker i dag, er for meget oppe i sit hoved, og glemmer at mærke efter nede i kroppen. Først når skaden for alvor er sket, mærker de efter og indser at de faktisk ikke har lyttet til sig selv og sit egentlige behov alt, alt, for længe. Prøv lige nu, at stop op. Bare i 10 sekunder. Luk øjnene. Træk vejret helt ned i maven, hold det 2-3 sekunder og pust laaaangsomt ud igen. Hvordan føles det? Er du i balance?

Jeg vil være sund og stærk!

Hvad tallet på vægten siger aner jeg ikke, og jeg er faktisk også ligeglad, forstået på den måde, at jeg naturligvis gerne vil være sund og stærk. Jeg er ligeglad i den forstand, at det skal føles rart i min krop og i mit sind fremfor alt. Dén følelse kan ikke opvejes af, hvad et tal på en badevægt viser og det tal har alligevel i alle dage kun været mig til besvær! Jeg har for første gang i mit liv, for alvor trænet mit sind og ikke kun fysikken, og dét har gjort hele forskellen for mig.

img_6866img_6908img_6865

Jeg tror på, at bryde tabuet omkring at vi altid skal være så hammer smarte og klare det hele selv. Det er okay, at indrømme, når man har brug for hjælp. Faktisk tror jeg på, at alle ville have godt af lidt mental gymnastik en gang i mellem. Jeg har både været til zoneterapi og til psykolog med evner i hypnose, og jeg siger det med stor stolthed i stemmen. Det har givet mig mere end jeg nogensinde turde håbe på, selvom jeg ikke helt følte hypnosen som sådanne, det skal man vidst lige lære at åbne op for.

Som et næste skridt på min spændende rejse, har jeg bl.a. tænkt mig at opsøge en clairvoyant. Kender du en god én? Jeg er mega skeptisk, men også super spændt. Jeg tror vi rummer meget mere, end hvad det blotte øje kan se og hvad Vores sind umiddelbart er bevidst omkring. Freud’s teori med isbjerget, der illustrerer, at vi kun er 10% oppe i bevidstheden, og de resterende 90% styres af underbevidstheden, tror jeg helt sikkert på og det er mega spændende – og skræmmende – at dykke ned dér, hvor man egentlig aldrig rigtig bevæger sig, bevidst. Yoga er også på min indre lad-mig-prøve-det-liste. Jeg fokuserer for første gang i mit liv, på meget andet end tallet på badevægten, og det føles helt i gennem fantastisk!

Fortæl mig gerne i kommentarfeltet: Går du op i tallet på vægten, og gjorde du det under din(-e) graviditet(-er)? Jeg hører også meget gerne fra dig, hvis du har nogle forslag til nogle spændende alternative behandlinger, som jeg bare må prøve.

Måske vil du også læse: Derfor blev her helt stille..
img_5145img_7076

img_7077

Follow my blog with Bloglovin
   

4 kommentarer

 • Annilil

  Hej Tina
  Tillykke med den kommende prinsesse :-)
  Vil anbefale dig Tove og Steen Kofoed. De kan noget Tove er super skarp på Clairvoyance og Steen er en eminent healer. Han er min helt og jeg konsultere ham på samme måde som jeg går til tandlæge tjek ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina Storm

   Hej Annilil, og tusind tak for lykkeønskning samt tip til Tove og Steen. Jeg tjekker det nærmere. Jeg håber du har det dejligt. God weekend fra Tina.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Du er den smukkeste – er jeg mon forudindtaget – kun en lille smule – eftersom jeg jo er din mor :-) Elsker dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv gerne en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nemme og lækre snickerskugler