• ···
Motivations lydfil: Spænder du (også) ben for dig selv?

Træning med Tina Storm: Træningsprogram for ryg og ben

▪️HUSK AT LIKE MIN VIDEO OG SUBSCRIBE TIL MIN KANAL – DER ER EN MAAASSE LÆKKERIER PÅ VEJ TIL JER▪️

Så er der et træningsprogram klar til Jer. En del har ytret, at de gerne ville se et typisk program som jeg kører pt. Jeg tabte som sagt – efter min 1. graviditet – 32 kg på 6 måneder og her 5 måneder efter 2. graviditet mangler jeg stadig omkring 20 kg +/-. Jeg går egentlig ikke SÅ meget op i tallet på vægten, men fokuserer mere på, hvad jeg ser i spejlet. Som Khloe K siger: “I want to look fit naked!” Måske du kan finde lidt inspiration til din egen træning i mit program!?

MIT (MANDAGS-) TRÆNINGSPROGRAM FOR RYG OG BEN SER SÅLEDES UD PT:

🔹Opvarmning: 15 min. HIIT (Se tidligere opslag på min Instagram for forklaring, eller send en DM til min Instagram, så jeg kan tagge dig i opslaget – der er link til min profil i bunden af dette indlæg).

🔹Styrketræningsprogrammet:
3 x 8-10 Back Extension Machine
3 x 8-10 Cable Deadlift
3 x 8-10 Close-Grip Front Lat Pulldown
3 x 8-10 Seated Cable Rows
3 x 8-10 Straight-Arm Pulldown
3 x 8-10 Cable Hip Adduction
3 x 8-10 Leg Press
3 x 8-10 Narrow Stance Leg Press
3 x 8-10 Thigh Abductor
3 x 8-10 Thigh Adductor

🔹Afslutning: 10-15 min. HIIT.

Det er altid vigtigt at man presser sig selv hele træningen igennem. Man kan lige så godt give den gas, når nu man er kommet afsted. De sidste gentagelser skal være svære at komme igennem, men husk altid at lyt til din egen krop. Om man løfter 1 kg eller 25 kg er underordnet, så længe man presser sig selv maks bliver man stærkere.

Har du hørt min allerførste lydfil?

RIGTIG GOD FORNØJELSE!img_5145img_7076

img_7077661f3ef9-a10b-46cc-bc27-41a029ff9529

Follow my blog with Bloglovin
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv gerne en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Motivations lydfil: Spænder du (også) ben for dig selv?